Promovare Google AdWords

Promovare Google AdWords

Daca doresti sa iti promovezi si sa iti faci cunoscuta afacerea in mediul online, campania de promovare prin Google AdWords iti garanteaza acest lucru. Google AdWords este programul de publicitate online oferit de Google – principalul motor de cautare din Romania si din lume.

Campaniile Adwords reprezinta o modalitate eficienta pentru cresterea vizibilitatii pe Internet si stabilirea prezentei constante in domeniul online – astfel, poti sa iti promovezi ofertele, produsele sau serviciile, sa atragi vizitatori pe site, iar afacerea ta devine cunoscuta.

Daca doresti sa iti creezi o identitate vizuala puternica in online ai NEVOie de un specialist in marketing online certificat Google AdWords care te va ajuta sa iti cresti notorietatea brandului si sa cresti vanzarile considerabil. In functie de bugetul pe care il poti aloca si de timpul de care dispui, poti atrage clienti noi si sa iti dezvoltati afacerea utilizand programul Google de publicitate online. Anuntul tau poate aparea pe Google si pe site-urile partenere ale acestuia.

Echipa NEVO detine in prezent un nivel inalt de experienta si cunostinte in ceea ce priveste crearea, lansarea si gestionarea campaniilor AdWords. Pentru a obtine rezultate foarte bune un specialist Google AdWords are in vedere o serie de elemente: research pentru cuvinte cheie relevante pentru fiecare domeniu in parte, crearea reclamelor potrivite pentru publicul-tinta ales, optimizarea si imbunatatirea rezultatelor, analiza si interpretarea rezultatelor obtinute in urma desfasurarii unei campanii si altele. NEVO Advanced Technologies vine in ajutorul companiilor care nu dispun de resursele necesare pentru crearea, dezvoltarea si mentenanta contului si campaniei de AdWords.

Va oferim servicii complete de gestionare a campaniei AdWords, pornind de la crearea contului si a campaniilor in functie de obiectivele tale, pana la optimizarea continua si raportarea personalizata a rezultatelor.

Solicita acum consultanta unui expert google AdWords! Discuta imediat cu un expert PPC! Un expert PPC va va furniza modalitatile concrete de sporire a profitabilitatii reclamei tale Google!