Opencart

Open Cart este un sistem open source pentru cumparaturi online. Este o soluție sigură de e-commerce pentru magazine online care vă ofera posibilitatea de a va configura propria afacere on-line și derula magazinul online în mod eficient. Acesta poate fi folosit pe orice server care ruleaza PHP si MySQL. Open Cart-ul este disponibil gratuit după cum este specificat în GNU, General Public License, lansat în 2009.

Este o soluție la cheie pentru cumparaturi online. Tot ce trebuie sa faceti este să instalați Open Cart, sa selectați template-ul care vă place cel mai mult, sa adaugati produsele și asta e tot! Acum sunteți gata pentru a începe afacerea dvs. și accepta comenzi. Open Cart are un management al comenzilor, precum și mai multe posibilitati de plată și, în plus, dezvoltatorii oferă suport gratuit pe viață și actualizări de software gratuit.
Printre avantajele evidente ale Open Cart-ului am dori să ne concentram pe următoarele: Open Cart este open source, are documentație atașată, categorii nelimitate, produse și producători, este în mai multe limbi, are recenzii la produse, are ratinguri, produse downloadabile, redimensionarea automată a imaginii, pagini de informații nelimitate, are construit un sistem de cupon de discount, calcularea greutatii pentru expediere, module, produse conexe, instrumente de backup și resetare, rapoarte de vânzări și facturi imprimabile. Este, de asemenea, SEO-friendly.

Sistemul de template vă ajută să comutați cu ușurință între diferite modele sau sa modificati aspectul site-ului dvs. curent, cu cel al Open Cart-ului. Multi-abilitățile Open Cart-ului permit gestionarea mai multor magazine, folosind o interfata de administrare. Puteți localiza fiecare magazin cu o limbă implicită diferită, puteti alege numărul de produse care vor apărea în magazine specifice, puteti stabili prețuri diferite la fiecare magazin și, de asemenea, vă oferă o cantitate foarte mare de oportunități.
Și pe lângă asta la Open Cart vă puteți asigura ca taxele corecte sunt plătite în funcție de țara in care mărfurile vor fi plătite sau cea unde vor fi expediate. Mai presus de toate, optimizează căutarea și permite paginilor dvs. să fie indexate de către toate motoarele de căutare principale și are suport pentru produse personalizate și categorie Meta tag-uri.

Open Cart are, de asemenea, trei tipuri de rapoarte:
• Raport de vânzări - prezinta suma totală de vânzări pe zi, săptămână sau lună.
• Produse vizionate - arată elementele care au fost văzute cel mai des de clienți.
• Produsele achiziționate - arată elementele care au fost vândute foarte bine. Acesta vă va ajuta să creați o strategie de marketing care vizează creșterea vânzărilor.
Open Cart are o multime de caracteristici pentru a gestiona magazinul online ca o aplicație B2B:
• Puteți seta diverse grupuri de clienți (de exemplu implicit, vânzare cu amănuntul sau angro) și puteți pune prețuri diferite pentru fiecare grup.
• Setați magazinul pentru a afișa prețurile produselor doar pentru clientii logati.
• Setați reduceri în funcție de cantitatea de produse comandate.

Clienții Open Cart nu trebuie să se înscrie, ei pot intra cu detalii minime pentru a procesa comanda . Open Cart-ul este usor de folosit, bine conceput, cu o interfață atrăgătoare.