Trei paşi cheie în etapa de creare site

Foarte mulţi dintre utilizatorii platformelor ce găzduiesc site-uri cred că etapa de creare site este una dintre cele mai simple. Din nefericire pentru ei această ipoteză este uşor eronată, deoarece uşurinţa creării unei pagini web poate fi iluzorie comparativ cu rezultatele obţinute.

Este foarte important ca atunci când vrei să demarezi o astfel de acţiune să apelezi la persoanele experimentate, la cele care au făcut acest lucru de nenumărate ori şi cele care pot intui şi pericolele din spatele caracterului perceput că extrem de facil.

Etapă de creare site nu trebuie percepură că pe un lucru de duzină. Site-ul în sine reprezintă de fapt primul contact pe care oamenii îl iau cu afacerea ta. De aceea totul trebuie să fie perfect pornind de la interfaţa, apoi cu conţinutul şi terminând cu link-urile şi setările din spatele site-ului. Site-ul tău reprezintă cartea ta de vizită digitală. Este important să ai grijă de aspectul ei, deoarece ea te va reprezenta oriunde ai încerca să te faci cunoscut.

Există trei lucruri foarte importante de care trebuie să ai grijă atunci când îţi începi dezvoltarea în mediul online. Un prim aspect constă în ceea ce încerci să transmiţi. Informaţia în toate formele ei trebuie să ajungă la utilizator cât se poate de facil. Redirecţionările dese până la a ajunge acolo unde vrem sunt de evitat deoarece utilizatorul se poate declara că fiind plictisit şi nerăbdător să ajungă la conţinut. Aşadar, un punct forte pentru site-ul tău este să faci conexiuni cât mai rapide astfel încât orice utilizator să poată accesa informaţia în timp util.

O altă caracteristică constă în faptul că este vital în ziua de astăzi să îţi adaptezi şi să îţi optimizezi interfaţa site-ului şi pentru reţele mobile. Faptul că astăzi din ce în ce mai mult traficul de internet se desfăşoară pe tablete sau smartphone-uri ar trebui să tragă un semnal de alarmă cu privire la persoanele asupra cărora ne îndreptăm atenţia. Nu face excepţie de la acest lucru! Practic mai mult de jumătate dintre utilizatorii de internet folosesc dispozitive mobile, drept pentru care tu ar trebui să vezi utilitatea acestui fapt şi nu inconvenientele de moment. Dealtfel este chiar foarte simplu să îţi optimizezi site-ul în acest sens, o echipa de specialişti putând face acest lucru pentru ţine astfel că din acest punct de vedere tu să fii acoperit.

Al treilea factor şi poate la fel de important că şi celelalte este felul în care este structurat site-ul tău văzut "din spate". Faţa site-ului este una, însă până la a ajunge să o vezi pe această ai de trecut testul setărilor doar de ţine ştiute. Este foarte important să nu cazi pradă iluziilor pe care un trafic mai mare generat de strategii mârşave de seo ţi le-ar putea aduce. Trebuie să rămâi ferm pe poziţia ta de a face totul că la carte. Mai mult decât atât, în cazul unei penalizări vei suferi mai mult şi vei cheltui mai mult decât în cazul în care ai folosi tehnici corecte de seo.

Aşadar trebuie să tratezi cu respect fiecare etapă a creării site-ului tău. Necesită atenţie şi multă răbdare, aşa este, însă cu ajutorul potrivit vei putea afirma la final faptul că efortul depus a meritat pe deplin.

de Radu Maxim
in HTML

Alte postari din categoria HTML