10 Sfaturi SEO pentru afaceri mici

promovare seo

1.Lipsa campaniei SEO înseamnă lipsa vizitatorilor din motoarele de căutare. Dacă nu faci SEO, atunci motoarele de căutare nu pot clasifica și pozitiona site-ul tau pentru cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta.

2.Sunt necesare atât SEO on-site cat și SEO off-site. Nu se pot obține rezultate bune facand una fără cealaltă.

3.Începe să faci SEO acum. Cu cât începi mai tarziu cu atat, competitorii vor fi în fața ta, și devine mai greu sa-ti pozitionezi site-ul mai sus decât ei.

4.Cunoaște-ti concurenta. Afla ce site-uri aflate pe pagina 1 pentru cuvintele cheie pe care le doresti au făcut, atat SEO on-site cat și SEO off-site, pentru a ajunge acolo.

5.Nu există două site-uri la fel. O strategie SEO, care a dat rezultate pentru site-ul altcuiva nu va funcționa garantat pentru al tău, deoarece există atât de multe variabile.

6.SEO nu trebuie sa fie scump. Puteți obține rezultate mari cu un buget mic, dacă ați investi timp în crearea de conținut bun și in construirea de relații on-line.

7.Rezultatele SEO nu sunt instantanee. Rezultatele pentru SEO făcut astăzi ar putea sa nu devina evidente, și ar putea sa nu fie creditate de către motoarele de căutare, timp de cateva săptămâni, sau chiar luni.

8.Cu cat Site-ul tau este mai nou, cu atat va trebui să fii mai rabdator. Este nevoie de timp pentru a construi autoritate și încredere, și până când nu le-ai dezvoltat pe ambele, nu ar trebui să te aștepți sa depasesti site-uri mai vechi, mai stabile.

9.Nu considerara niciodata ca munca este finalizata. Dacă vrei ca site-ul tau să continue să se pozitioneze mai sus, sa atraga mai mulți vizitatori și să facă mai multe vânzări, atunci ar trebui să-l îmbunătățesti constant.

10.Adapteaza-l la actualizările de algoritm. Pentru a atinge și menține clasamente bune trebuie adaptata strategia de SEO pe masura ce motoarele de căutare evoluează.

de Radu Maxim
in SEO

Alte postari din categoria SEO